Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.

Username
  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Forum Statistics
» Members: 553
» Latest member: 897sma
» Forum threads: 195
» Forum posts: 814

Full Statistics

Online Users
There are currently 38 online users.
» 1 Member(s) | 37 Guest(s)
Craig

Latest Threads
Pumpkin face background
Forum: Halloween
Last Post: Pawtrax
27-07-2021, 07:42 PM
» Replies: 2
» Views: 96
Rear projection
Forum: General
Last Post: Jane
12-07-2021, 03:21 PM
» Replies: 1
» Views: 308
My Halloween show 2020
Forum: Halloween
Last Post: Pawtrax
08-07-2021, 08:08 PM
» Replies: 1
» Views: 989
expanding my pixels, help...
Forum: General
Last Post: Pauls
02-01-2021, 05:10 PM
» Replies: 4
» Views: 9,964
Pixel controller Missing
Forum: General
Last Post: steve1200
23-12-2020, 06:15 PM
» Replies: 2
» Views: 3,373
Ethernet Controller issue...
Forum: General
Last Post: steve1200
23-12-2020, 05:27 PM
» Replies: 0
» Views: 1,381
Cutting LEDS lights
Forum: General
Last Post: Craig
21-12-2020, 08:15 PM
» Replies: 4
» Views: 3,375
show player stops , but l...
Forum: General
Last Post: Craig
21-12-2020, 01:07 PM
» Replies: 11
» Views: 6,488
Is the app down?
Forum: General
Last Post: Craig
20-12-2020, 07:30 PM
» Replies: 2
» Views: 2,182
Newbie question
Forum: General
Last Post: Craig
20-12-2020, 10:43 AM
» Replies: 2
» Views: 2,250

 
  Pixel sl4000 network issues.
Posted by: Pauls - 26-11-2020, 04:58 PM - Forum: General - Replies (6)

Received my sl4000 controller today.  First issue I found was no eithernet socket in my laptop so I have plugged it in to my router.  Went to device manager and ethernet and wasn't showing. So did the force network. And found it and accessed the controller.  Went to the ethernet tab to change the IP address and when I click save it comes up something about the sub net being different? Not sure how to sort it. I have managed to get it all working for tonight by changing the IP addresses in my shows configs but when the controller is powered off it loses that addresses. Anyone help? Also doesn't seem to save when I add a name for the controller.

Print this item

  Show Builder
Posted by: jonodarlo - 25-11-2020, 10:37 PM - Forum: General - No Replies

Hi,
For shows i purchsed last year, is it possible to rebuild these to this years display or do i need to repurchase them?
This years display is much different to last years.

Print this item

  Show Player
Posted by: Pawtrax - 24-11-2020, 07:50 PM - Forum: General - Replies (12)

Hi

Can someone explain how to set up the Show Player to

Switch Lights on at 1800
Run show at 10 and 40 mins past the hour
Run in built sequences at other times
Turn off lights at 2200

With the settings I have used either the lights go on as soon as powered or they don't come on at all and show never plays

TIA

Print this item

  Sharing shows
Posted by: Jesper Hansen - 24-11-2020, 12:48 PM - Forum: General - Replies (3)

Hi

Does anyone share their SyncroLight shows?

I can see that there on Facebook i a lot who is sharing LOR shows, but as I read it they cannot be used in the Show designer software.
Is there any SyncroLight grops like the ones with LOR?

Could be cool if it is possible, it could give a newbie like me some help getting inspiration for my further shows.

I have looked at the offerd shows in the Showbuilder, and this is a great function.

Print this item

  SP10
Posted by: Roy - 22-11-2020, 10:55 AM - Forum: General - Replies (2)

hi

i am trying to use the sp10 show player to run my show i have got all my shows and music on the SD card i have set the sp10 to play continiously but there seems to be a problem in that it will just play the first 4/5 songs then it just sits with the light on but does nothing, when in push button mode it will play every song that is on the card has anyone had this problem if so can you suggest what could be wrong
cheers

Print this item

  LED strip ws2811
Posted by: miamivice - 21-11-2020, 07:53 PM - Forum: General - Replies (5)

Hi
Just wondered if anyone can help point me in the right direction.
I have one WS2811 strip and it works perfectly - has 3 wires red, green black.

I decided to add another and the one that has been delivered is different. It has red green white and then red black.

i have wired it up as i think it should go, but all i get is red lights (when it should be white) 

Can anyone help with how this should be wired to the Ethernet pixel controller? (which wires go where in the connector?)

thanks

Print this item

  Loading shows in to show player that have pixels.
Posted by: Pauls - 21-11-2020, 01:43 PM - Forum: General - Replies (6)

So I have built my shows ready for when I get my pixel controller.  Have started to set up show player and I'm getting the attached come up when I add shows, what does it mean and what do I do?


Not sure the attachment is showing but is comes up to say " this show contains pixel effects with suppressed events so some effects will not be played. Please use the show designer to export the show for show player and load the resulting .shp file in to show player"

Print this item

  Newbie Questions
Posted by: Pawtrax - 21-11-2020, 01:11 PM - Forum: General - Replies (8)

Hi all. Thanks for letting me join the forum.

1. My first time doing a christmas light show. I am starting small (8Ch, 2 x Red & 2 x Green for 2 trees, 3 x yellow for 3 shrubs and 1 x multi for trellis). I am hoping to program my own sequence to Greg Lakes - Father Christmas. If I fail I will use one of the pre-built shows. My question is would any of the shows be suitable for this small set up or are some more suited than others?

2. Can the show sequencer be used to turn the lights on and off at set times i.e beginning and end of programmed shows.

Thanks

Print this item

  SP10 and sd card
Posted by: Roy - 20-11-2020, 10:08 AM - Forum: General - No Replies

Hi 
i was wondering if anyone can give me the answer, i am using the SP10 show player to run my show, i have converted each file to a shp file and saved them to doccuments, i then copied all these files to my sd card, which all seemed to go well, once i put the card back into the SP10 and pressed the button the light part of the show was there but there was no music ?? what am i doing wrong ?
i can do it the other way as in when i go into show designer itself and go export to show player it then indeed will put the lights and music on but this takes anywhere between 10-20 minutes each song and when you have 37 do to this seems like a long way to do it also am concerned as it will use more room on the sd card wont it as it is using up memory x2 for one song as its copying lights then also music.
i would be greatful if there is someone who can help me with this one  Wink
many thanks

Print this item

  Standalone lights
Posted by: Kent Jørgen Ryan - 19-11-2020, 03:51 PM - Forum: General - Replies (1)

Hello :Smile have bought the plug and play pack. (SP10B Show Player (Plug and Play)  And works great! :Smile
But. I was wundering if there is anny way that when show not playing. That only some of the lights can be on? Not al the 10 channels? Is there an way to do that? Program it? Or something. I can use computer, but would be great if there is an any other way to do it so i don’t need to have my computer plugged in the rest of chritmas Smile

Hope for som answer or solutions Smile

Print this item